Hae tästä blogista

sunnuntai 30. kesäkuuta 2019

Itämaiset kesärullat


n. 12 kpl

Laita jättikatkaravut sulamaan mieluiten jo edellisenä iltana jääkaappiin.

Valmista ensin dippikastike .

2 valkosipulinkynttä + 
½ punaista chiliä +
pieni nippu tuoretta korianteria, kaikki hienonnettuna
4 tl fariinisokeria
2 tl riisiviinietikkaa
4 tl osterikastiketta (tai kalakastiketta)
2 tl soijakastiketta
2 tl vettä

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja jätä tekeytymään.'

200 g kesäkurpitsaa
200 g porkkanaa
100 g retiisiä
50 g vermiselliä
1 avokaado palasteltuna
tuoretta korianteria hienonnettuna
12-24 kypsää jättikatkarapua

kevätrulla-arkkeja (esim. Blue Dragon)
kypsiä jättikatkarapuja (esim. Arvo Kokkonen)

Leikkaa vihannekset tulitikun ohuiksi tikuiksi ja freesaa öljyssä.

Keitä vermiselli ohjeen mukaan.

Sekoita vermiselli vihannesten joukkoon.

Kostuta arkit lautasella, lisää vihannes-vermiselliseos ja 1-2 rapua, kääräise, dippaa ja nauti!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti