n. 12 kpl
Laita jättikatkaravut sulamaan mieluiten jo edellisenä iltana jääkaappiin.
Valmista ensin dippikastike .
2 valkosipulinkynttä +
½ punaista chiliä +
pieni nippu tuoretta korianteria, kaikki hienonnettuna
4 tl fariinisokeria
2 tl riisiviinietikkaa
4 tl osterikastiketta (tai kalakastiketta)
2 tl soijakastiketta
2 tl vettä
Sekoita kaikki ainekset keskenään ja jätä tekeytymään.'
200 g kesäkurpitsaa
200 g porkkanaa
100 g retiisiä
50 g vermiselliä
1 avokaado palasteltuna
tuoretta korianteria hienonnettuna
12-24 kypsää jättikatkarapua
kevätrulla-arkkeja (esim. Blue Dragon)
kypsiä jättikatkarapuja (esim. Arvo Kokkonen)
Leikkaa vihannekset tulitikun ohuiksi tikuiksi ja freesaa öljyssä.
Keitä vermiselli ohjeen mukaan.
Sekoita vermiselli vihannesten joukkoon.
Kostuta arkit lautasella, lisää vihannes-vermiselliseos ja 1-2 rapua, kääräise, dippaa ja nauti!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti