Hae tästä blogista

perjantai 10. maaliskuuta 2017

Röstiperuna



4 annosta
  • 500 g uuniperunaa (esim. Bellarosa)
  • 1 sipuli
  • 3-4 valkosipulinkynttä
  • ½ ruukkua timjamia
  • 1-1½ dl parmesaania
  • 1 luomumuna
  • 1 tl merisuolaa
  • ½ tl mustapippuria
  • 3 rkl vehnäjauhoa
Silppua sipulit ja hauduta öljyssä pehmeäksi.
Kuori perunat ja raasta hienoksi. Siirrä perunaraaste siiviläkulhoon ja painele mahdollisimman hyvin neste pois. Raasta parmesaani hienoksi, lisää muut aineet perunaraasteeseen ja sekoita.

Levitä seos n. 1-1½ cm paksuiseksi levyksi uunipellille. Painele levy tasaiseksi lastalla ja viimeistele reunat.
Paista 225° keskitasolla n.45 min, kunnes pinta ja reunat ovat ruskistuneet kauniisti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti