4 annosta
- 500 g uuniperunaa (esim. Bellarosa)
- 1 sipuli
- 3-4 valkosipulinkynttä
- ½ ruukkua timjamia
- 1-1½ dl parmesaania
- 1 luomumuna
- 1 tl merisuolaa
- ½ tl mustapippuria
- 3 rkl vehnäjauhoa
Kuori perunat ja raasta hienoksi. Siirrä perunaraaste siiviläkulhoon ja painele mahdollisimman hyvin neste
pois. Raasta parmesaani hienoksi, lisää muut aineet perunaraasteeseen ja sekoita.
Levitä seos n. 1-1½ cm paksuiseksi levyksi uunipellille.
Painele levy tasaiseksi lastalla ja viimeistele reunat.
Paista 225°
keskitasolla n.45 min, kunnes pinta ja reunat ovat ruskistuneet kauniisti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti