n. 8 kpl
blinipannulla paistettuna
- 3 dl bulgarianjogurttia tai kermaviiliä
- 15 g hiivaa
- 2 dl tattarijauhoja (osan voi korvata spelttijauhoilla)
- 1 tl sokeria
- 1 -1 ½ dl tummaa olutta
- 1 rkl voisulaa
- 1 keltuainen
- 1 valkuainen vatkattuna
kirkastettua voita paistamiseen
Sekoita
hiiva, sokeri ja jauhot kädenlämpöiseen jogurttiin/kermaviiliin. Anna taikinan
kohota parisen tuntia lämpimässä tai yön ylikin kylmässä.
Sekoita
ennen paistamista taikinaan loput ainekset. Paista miedolla lämmöllä runsaassa
voissa. Lisää voita/voisulaa kääntämisen jälkeen.
Tarjoile punasipulisilpun, mädin, smetanan, rouhitun mustapippurin ja tillisilpun kanssa.
LOISTAVANA VAIHTOEHTONA BLINILETUT:
n. 8 kpl blinipannulla paistettuna
Tarjoile punasipulisilpun, mädin, smetanan, rouhitun mustapippurin ja tillisilpun kanssa.
LOISTAVANA VAIHTOEHTONA BLINILETUT:
n. 8 kpl blinipannulla paistettuna
- 2 dl tummaa olutta
- 1 dl kermaa
- 3 munaa
- 2 dl tattarijauhoja
- ripaus suolaa
- ripaus sokeria
- 50 g voisulaa
Sekoita taikinaan voisula ja paista blinipannulla keskilämmöllä rapeaksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti