![]() | |
Avokadopastaa sekä pariloituja kampasimpukoita ja jättikatkarapuja |
- 1 valkosipulinkynsi
- ½ vihreää chiliä (poista siemenet)
- 1 limetti
- 2 kypsää avokadoa
- (suolaa)
- mustapippuria
- oliiviöljyä
- 1 ruukku lehtipersiljaa silputtuna
- 1 dl raastettua pecorinoa tai parmesaania
- 250 g pastaa
Tee ensin kastike kulhoon: Hienonna valkosipuli ja pilko chili. Raasta limetin kuori ja purista mehu. Lusikoi avokado teelusikalla mukaan. Lisää (suola), pippuri, oliiviöljy, persiljasilppu ja juustoraaste.
Sekoita hyvin.
Keitä pasta
al dente (n. 80 % pussissa mainitusta keittoajasta) hyvin suolatussa
vedessä. Ota talteen vajaa desi keitinvettä. Valuta pasta lävikössä (älä huuhtele).
Pariloi simpukat ja katkaravut nopeasti kuumalla parilapannulla.
Lorauta
tilkka keitinvettä kulhoon kastikkeen sekaan, sekoita pasta kastikkeeseen ja asettele äyriäiset annoksen päälle.
Tarjoa heti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti