Hae tästä blogista

lauantai 24. maaliskuuta 2018

Avokadopastaa ja meren herkkuja

Avokadopastaa sekä pariloituja kampasimpukoita ja jättikatkarapuja
2:lle

  • 1 valkosipulinkynsi
  • ½ vihreää chiliä (poista siemenet)
  • 1 limetti
  • 2 kypsää avokadoa
  • (suolaa)
  • mustapippuria
  • oliiviöljyä
  • 1 ruukku lehtipersiljaa silputtuna
  • 1 dl raastettua pecorinoa tai parmesaania
  • 250 g pastaa
Tee ensin kastike kulhoon: Hienonna valkosipuli ja pilko chili. Raasta limetin kuori ja purista mehu. Lusikoi avokado teelusikalla mukaan. Lisää (suola), pippuri, oliiviöljy, persiljasilppu ja juustoraaste.
Sekoita hyvin. 

Keitä pasta al dente (n. 80 % pussissa mainitusta keittoajasta) hyvin suolatussa vedessä. Ota talteen vajaa desi keitinvettä. Valuta pasta lävikössä (älä huuhtele).

Pariloi simpukat ja katkaravut nopeasti kuumalla parilapannulla. 

Lorauta tilkka keitinvettä kulhoon kastikkeen sekaan, sekoita pasta kastikkeeseen ja asettele äyriäiset annoksen päälle.

Tarjoa heti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti