2 annosta
Laita pasta kiehumaan. Lisää kastikkeeseen lohipalaset ja anna kypsyä muutama minuutti. Huuhtele ja valuta al dente pasta. Silppua tilli ja ripottele kastikkeeseen tai annoksen päälle.
- n. 15 cm purjon vihreämpää päätä (ei lehtiä)
- rypsi-oliiviöljyä
- 1½ dl kuivaa valkoviiniä (Riesling)
- ½ sitruuna
- 3/4 dl smetanaa/ranskankermaa
- ½ kalaliemikuutio (esim. Maggi)
- vastajauhettua mustapippuria
- ½ ruukkua tilliä
- tagliatelle-pastaa ohjeen mukaan
- 400 g nahattomaksi leikattua, 2 x 2 cm kuutioitua lohta
Laita pasta kiehumaan. Lisää kastikkeeseen lohipalaset ja anna kypsyä muutama minuutti. Huuhtele ja valuta al dente pasta. Silppua tilli ja ripottele kastikkeeseen tai annoksen päälle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti