Ratatouille à la Virve
- 1 iso sipuli
- 2 suippopaprikaa (keltainen ja punainen)
- 300 g kesäkurpitsaa
- 300 g munakoisoa
- 400 g pienehköjä tomaatteja (Favorino, Marzana tms.)
- 400 g mozzarellaa
- 1 yksikyntinen
- 500 g paseerattua tomaattia
- 1,5 dl valkoviiniä
- ripaus sokeria
- mustapippurirouhetta
- tuoreyrttejä: lehtipersiljaa, timjamia
- Halkaise paprikat pitkittäin ja poista siemenet. Halkaise sipuli ja siivuta. Paahda grillivastuksilla 200 asteessa n. 15 min. Viipaloi paprikat paahtamisen jälkeen.
- Halkaise ja viipaloi kesäkurpitsa, munakoiso, tomaatit ja juusto.
- Viipaloi valkosipuli ja silppua yrtit paseerattuun tomaattiin. Lisää valkoviini, sokeri ja mustapippuri.
- Asettele kaikki viipaleet paitsi juusto jonoihin uunivuokaan ja kaada kastike päälle. Paista 175 asteessa n. 30 minuuttia.
- Ota vuoka uunista ja työntele juustoviipaleet väleihin. Paista vielä n. 10 min.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti